Мечта за триумф в Негован

Мечта за триумф в Негован

Боряна Калейн подкрепя със свои рисунки построяването на нови класни стаи в 176. ОбУ „Св. Кирил и Методий“

Borjana-kalein

Направихме голямо тържество! В салона на училището почетохме нашия патрон – светите братя Кирил и Методий, и официално представихме новия музикален албум „Мечта за триумф 2“. Празникът продължи почти два часа! Боряна Калейн, чиито рисунки илюстрират песните към диска, ни поздрави с видео, минути преди да излезе на Държавното първенство по художествена гимнастика“.

Това споделя за в. „Аз-буки“ директорът на 176. обединено училище в село Негован Николай Радулов. Вълнението му е напълно оправдано, защото освен отдадената почит към Светите братя жителите на Негован посрещнаха с надежда каузата на директора – с издадения диск „Мечта за триумф 2“ да се подпомогне набирането на средства за изграждането на три нови класни стаи към училището.

„Увеличаваме се – пояснява Радулов. – В момента обучаваме 179 деца и се надяваме новата учебна година да започнем с втора паралелка първокласници. Имаме много добра материално-техническа база, но не ни достига място. Благородната идея да бъдем подпомогнати, дойде от поета композитор Борислав Мирчев и се реализира с помощта на артпространство „Стилисимо“ и отбора на добрите хора.“

„Мечта за триумф 2“ е вторият музикален албум от благотворителното начинание на т.нар. „отбор на добрите хора“, в който освен Боряна Калейн влизат поети, музиканти и певци.

повече