• Представяме ви нашето обучение по пожарна безопасност. На 17.05.2022г. Няколко пожарникари и техният пряк ръководител бяха поканени в нашето училище. Децата бяха много изненадани, защото пожарната кола беше паркирана в двора на училището. Първо изнесоха беседа за пожарна безопасност, а след това показаха инструментите за гасене на пожар от пожарна кола. В края на обучението учениците нагледно видяха как се гаси пожар и в кои случаи не е добра идея да се използва вода за гасене.
  • През годините изградихме нова библиотека, защото предишната беше изгоряла. Благодарение на няколко от телевизионните канали в България и благодарение на българските граждани изградихме нова библиотека с над 3000 тома. Всеки ученик може да вземе книга от рафтовете на библиотеката, без да я записва никъде, да я прочете и да я върне – както е направено.
  • По същия начин работим много добре и  с МВР по проекта Безопасност на движението, където децата се учат как да се държат на пътя, като често влизат в ролята на полицаи, спират коли и обясняват работата на полицията.