Архив за декември, 2012

 

В изграждането на училищната спортна зала активно участва цялата училищна общност – всеки според възможностите си.

Интериори” ЕООД осигури  средства за закупуване на гипсокартон за училищната спортна зала. Изключително много благодарим на г-н  Владимир  Димитров за този жест.

Фирма „Емиляно Мебел” ЕООД подари 70 листа гипсокартон. Това дава възможност спортната зала да бъде  готова за началото на 2013г.

Господин Румен Борисов - бащата на Десислава от 8 клас, пое ангажимента да положи гипсокартона в залата.

Майката на Алекс от 5 клас съдейства за изработването на футболните врати. Фирма ЕТ „Велико ще  помогне за поставянето им.

Бащата на Станислав от 7 клас, г-н Антон Тодоров,  подари тръби за успоредка.

ЕТ „Медиент осигури средствата  за транспортните разходи при ремонта на спортната зала.  

 

             От началото на месец декември в 176-то ОУ беше въведена ученическа дежурна група. Тя ще подпомага работата на дежурните за деня учители. В групата участват всички момчета от 8 клас. Валентин и Кристян (Борси) са главни дежурни на първи етаж. Останалите момчета дежурят на втори етаж. Дежурните ученици са снабдени с отличителни знаци. При необходимост може да се търси тяхното съдействие

              Училищното Коледно тържество ще се проведе от 17:30ч. на 17.12.2012г. в сградата на 176-то училище. Участие ще вземат талантливи деца от всички класове. Предвидена е кулинарна изложба-базар.

            Ману – илюзионист” представи своето коледно шоу на 14.12.2012г.

  Започнаха подготовките за коледно-новогодишните тържества. Основната тежест се пада на началния курс и подготвителната група на г-жа Петрова.

 Скъпи родители, заповядайте и участвайте в училищния празничен коледен базар. Ще бъдете     приятно изненадани.

 

v     Изказваме сърдечна благодарност на господин Владимир Димитров – собственик на фирма „Интериор-И” за неговата подкрепа и съдействие за обзавеждането на залата за отдих и игри. С неговата помощ деца, участващи в Проект „Подобряване качеството на образованието в срнедищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” на МОМН, ще могат да играят.

  На 22.11.2012г. ще се проведе родителска среща от 18:00 часа за ученвиците 5-8 клас и от 17:30  за подготвителна група-4 клас.

  По проблемите на безопастността на движението по пътищата ви информираме, че с резолюция на общото събрание на ООН всяка трета неделя на м. ноември е определена за световен ден на възпоменание за жертвите на пътнотранспортните произшествия. За 2012 г. този ден е 18 ноември. На 16.11.2012г. се проведе тържество в памет на загиналите при пътнотранспортни произшествия.. Редакцията на в.”Чиста истина” се обръща към всички пешеходци и водачи на моторни превозни средства, родители,  учители, ученици с призив за отговорно поведение, за да бъде спряна войната по пътищата на България.

    Фирма  „ЕТ Ангел Петров 98” направи подарък на нашето училище. Тази мебелна фирма дари диванчета- креватчета за малчуганите от подготвителната група. Мебелите пристигнаха на 12.11.2012 г. Вече се ползват с голямо удоволствие.

  На 05.11.2012г. учениците от 8 клас и четирима от 7 клас бяха гости на празника на Военна полиция. Пред тях бяха представени демонстрации. Те видяха българските нинджи.Участваха в щафетни състезания. Стреляха с военни оръжия, качваха се във военни коли. Съучениците ни участваха и в организираните състезания. За доброто представяне получиха отличия.