Архив за април, 2012

Училищен вестник, брой 1

Свалете училищен вестник, брой 1

Прочетете повече »

Еднодневна екскурзия за начален етап

На 18 май ще се проведе еднодневна екскурзия за учениците от начален етап. Маршрутът ще включва посещение на манастира „Седемте престола“ и фермата за щрауси „Осеновлак“. Цена на екскурзията- 25(двадесет и пет) лв.

Двудневна екскурзия за шести и седми клас

През месец юни ще се проведе двудневна екскурзия за шести и седми клас. Учениците избират един от три предложени маршрута. Цена на екскурзията- от 75 до 85 лв.

Две първи места на лекоатлетическо състезание

На 18 април 2012 година в 171 ОУ в град Нови Искър се проведе общинско лекоатлетическо състезание. В него взеха участие ученици от четвърти и от пети клас на нашето училище. Те спечелиха 2 първи места на дисциплините скок от място и щафетни игри и допринесоха за утвърждаване на спортната слава на 176 ОУV

Трето място за Теодора Генчева

На 17 април 2012 година в община Нови ИСкър се проведе общинско състезание за написване на есе на тема „Градът, в който искам да живея“. Теодора Генчева- ученичка от пети клас в нашето училище, спечели престижната трета награда. Тя харесва да живее в град Сандански.

Празникът Цветница

На Християнския празник Лазаровден танцовият състав „Неговански ритми“ към читалището в село Негован проведе народния обичай „лазаруване“, което беше показано и по националната телевизия.В демонстрацията на обичая участвуваха и момичета от училището- Аделина от шести клас, Михаела и Христина от седми клас.

Великденско тържество

На 06 април 2012 година в двора на училището се проведе общоучилищно тържество, посветено на предстоящите цветни и Великденски празници. Учениците от всички класове изнесоха богата литературно-музикална програма и изработиха картички за благотворителния търг. Всеки участник получи грамота от Директора на училището г-н Радулов.

Пилон в двора на училището

Пилон за знаме и официален адрес на сайта на училището!
С финансовата помощ на родителите и туроператорската фирма, организирала зеленото училище (9 до 12 април), училището ни се радва на 2 нови придобивки:
-пилон за знаме в двора на училището;
-постоянен (за 1 година) платен адрес на сайта във WEB пространството.
Училищното ръководство брагодари на спомоществувателите.